CREMA DE PASTANAGA AMB CURRI I DOLÇ D'OLIVADA

CREMA DE PASTANAGA AMB CURRI I DOLÇ D'OLIVADA

Una bona companyia per al fred és l’escalfor d’una bona crema, com la que et portem avui, de pastanaga amb curri i dolç d’olivada. T’hi atreveixes? 😜 Som-hi!

Ingredients:

  • 5 pastanagues
  • 1 cullerada sopera de curri madrás
  • 100 g de crostons de pa
  • 4 cullerades soperes de dolç d’olivada Degustus
  • 1 ceba
  • 3 grans d’all

Pas a pas:

  1. Picar els grans d'all, la ceba i la pastanaga i sofregir-ho tot en una cassola.
  2. Quan estigui ben daurat, afegir-hi el curri i, seguidament, cobrir-ho d’aigua.
  3. Afegir-hi el dolç d’olivada i deixar-ho bullir durant 20 minuts amb el recipient tapat.
  4. Un cop fet, triturar-ho tot.
  5. Emplatar la crema i incorporar els crostons per damunt.
  6. Servir i a gaudir!

Recorda que pots personalitzar-lo al teu gust. Si t’ha agradat, pots compartir-ho amb qui tu vulguis.

Quan utilitzis els nostres productes a la cuina i ho comparteixis a les teves xarxes, etiqueta’ns @cooperativalagranadella 😉

Zurück zum Blog

Geschenkverkostungen