AMANIDA DE MOZZARELLA, TOMÀQUETS XERRI I OLI DE MANDARINA

AMANIDA DE MOZZARELLA, TOMÀQUETS XERRI I OLI DE MANDARINA

Una recepta ideal per l'estiu (ep! i per la resta de l'any). A qui no li apeteix tomàquets de proximitat i una mozzarella de qualitat faci fred o calor?😋

Et compartim aquesta clàssica amanida que et portarà a Itàlia durant uns minuts, ideal per acompanyar peixos i carns a la planxa.

 

Què necessites?

  • Mozzarella de qualitat, també pots substituir-ho per altres formatges com el fresc, la burrata...
  • Tomàquets xerri (o la varietat que més t'agradi) de l'hort o de proximitat, com més sabor millor!
  • Oli Degustus aromàtic de mandarina
  • Sal grossa 

 

Pas a pas:

  • Talla a làmines la bola de mozzarella i els tomàquets, i emplata-ho.
  • Rega l'amanida amb un bon raig d'oli de mandarina.
  • Per acabar, afegeix escames de sal grossa per potenciar el seu sabor i aportar una textura cruixent.

 

 

No oblideu que podeu etiquetar-nos a Instagram @cooperativalagranadella a les publicacions i stories quan utilitzeu els nostres productes amb el hashtag #ReceptesDegustus. 🧑🏼‍🍳 Adorem les vostres aportacions!

 

 

 

Zurück zum Blog

Geschenkverkostungen