
TIPUS D'APERITIUS AMB OLI VERD
#AplicatiusDegustus đ©đ»âđł | Treu el cuinetes que portes dins!
 En la primera part dels aplicatius de l'oli verd, coneixerĂ s la seva naturalesa i propietats. Â
Lâoli del primer raig és lâoli mĂ©s especial; Ă©s el suc dâolivađ natural, pur, que duu amb ell el record del territori i la terra.Â
Â

....
El podrĂem definir com lâoli de taula. El que es serveix a lâĂșltim moment, a taula, en companyia i com a gest dâacollida. Sâidentifica com lâoli amb mĂ©s personalitat; delicat, ric i evocant elegĂ ncia.Â
Un oli potent que preserva les seves propietats naturals, de sabor intens i molt afruitat, amb subtils tocs amargs i dâastringĂšncia. La mateixa força que trobem en el seu gust, queda representada en el seu color verdĂłsđ, intens i que recorda a lâoliva verda recent collida.Â
Â
Et compartim una proposta d'aplicatiu per aquests dies de festivitat, on et guanyaràs el paladar dels teus invitats i no els deixaràs indiferent.
...

Â
L'oli verd destaca en qualsevol aperitiu; en cru, servit en platets individuals i acompanyat amb un assortit dâembotits, formatgesđ§ i pans de diferents saborsđ per poder âsucar paâ. La proposta mĂ©s elegant, per donar-li protagonisme i fer-ne una cata.Â
Fins i tot, pots afegir-hi altres ingredients com: melmelades, raĂŻmđ, magrana, nous, olives verdes, fuet, pernil, foie, patĂ©s...
_________________
No oblideu que podeu etiquetar-nos a Instagram @cooperativalagranadella a les publicacions i stories quan utilitzeu els nostres productes amb el hashtag #ReceptesDegustus.
Ens encanta veure els vostres dots culinaris!
 Â