Compres superiors a 80 鈧 enviament gratu茂t. (Catalunya)

PROC脡S D鈥橢LABORACI脫

Per elaborar tots els nostres productes i derivats, cal mantenir la m脿xima qualitat durant tot el proc茅s de producci贸 per tal d鈥檕btenir-ne un gran producte, un gran oli verge extra.聽


Tenim especial cura de tots els processos de producci贸 i elaboraci贸, des de la floraci贸 de les oliveres, el creixement d鈥檃questes i la maduraci贸 del fruit. 脡s molt important la poda de l鈥檃rbre, ja que permetr脿 una insolaci贸聽adequada del fruit, aix铆 com tamb茅 ajustar la coberta vegetal de la finca a les condicions climatol貌giques pr貌pies de la regi贸 i de cada any. S鈥檋a de crear una harmonia en la biodiversitat que caracteritza la zona i el fruit que en volem recol路lectar.

La聽recol路lecci贸 茅s dur a terme durant el punt 貌ptim de maduraci贸 de les olives i el seu transport fins al mol铆 de la cooperativa es fa en un breu per铆ode de temps i en una temperatura 貌ptima per preservar les millors condicions del fruit.
Des de que l鈥檕liva 茅s recolectada, fins que es molturada no passen m茅s de 24h per evitar-ne l鈥檕xidaci贸. Un cop al mol铆, vetllem per a que el proc茅s de molturaci贸 i extracci贸 del suc de l鈥檕liva sigui el m茅s respectu贸s possible per preservar-ne totes les propietats. La pasta resultant de la molturaci贸 es sotmet a la batuda en fred per aconseguir l鈥檃glutinaci贸 de les mol猫cules grasses.

Posteriorment, passa pel decanter, on es separa l鈥檕li de la part s貌lida (sansa) i de la aquosa, de manera que s鈥檕bt茅 el suc d鈥檕liva sense cap altra intervenci贸 ni addici贸 de cap altre producte. Un cop acabat aquest proc茅s, es deixa reposar uns dies per acabar de decantar les petites impureses i es guarda en cubs soterrats de cer脿mica vitrificada. Aquests cubs soterrats mantenen l鈥檕li a una temperatura constant i el protegeixen de l鈥檃ire i la llum fins al moment d鈥檈nvasar-lo (sota demanda).