PROCÉS D’ELABORACIÓ
Per elaborar tots els nostres productes i derivats, cal mantenir la màxima qualitat durant tot el procés de producció per tal d’obtenir-ne un gran producte, un gran oli verge extra.
Tenim especial cura de tots els processos de producció i elaboració, des de la floració de les oliveres, el creixement d’aquestes i la maduració del fruit. És molt important la poda de l’arbre, ja que permetrà una insolació adequada del fruit, així com també ajustar la coberta vegetal de la finca a les condicions climatològiques pròpies de la regió i de cada any. S’ha de crear una harmonia en la biodiversitat que caracteritza la zona i el fruit que en volem recol·lectar.
Posteriorment, passa pel decanter, on es separa l’oli de la part sòlida (sansa) i de la aquosa, de manera que s’obté el suc d’oliva sense cap altra intervenció ni addició de cap altre producte. Un cop acabat aquest procés, es deixa reposar uns dies per acabar de decantar les petites impureses i es guarda en cubs soterrats de ceràmica vitrificada. Aquests cubs soterrats mantenen l’oli a una temperatura constant i el protegeixen de l’aire i la llum fins al moment d’envasar-lo (sota demanda).