Compres superiors a 80 € enviament gratuït. (Catalunya)

Origens

Qui som?

Som pagesos: entenem què necessita el cultiu de l’olivera i li donem a la terra tot allò que li fa falta per produir unes olives de màxima qualitat, que es convertiran en un oli d’oliva verge extra excepcional.

La Cooperativa de La Granadella es va crear l’any 1920 per poder oferir l’oli del pagès directament al consumidor final. Unint esforços entre tots els pagesos, podem fer front a les exigències de qualitat i servei del mercat i per suposat, garantir sempre un producte de la màxima qualitat i sabor.

 

orgien la cooperativa la granadella

L'edifici de la cooperativa

Es tracta d’una construcció noucentista d’inicis del segle XX, construïda per la Mancomunitat de Catalunya l’any 1920 i el 2015 va ser declarada Be Cultural d’Interès Local (BCIL). ​La façana ha estat restaurada l’any 2019, aportacions gràfiques als finestrals. L’arti​sta lleidatana, Lily Brick, ​ha pintat un mural homenatge al cultiu de la oliva, al procés tradicional de producció i cultura de l’oli (2019). 

Podeu conèixer tota la història de l’edifici ​AQU​Í

 

El Centenari, 100 anys d’or líquid de La Granadella 

La Cooperativa de La Granadella fou fundada el 1920 pels nostres rebesavis, dedicats (​en cos i ànima) a produir oli d’oliva verge de qualitat extra a partir de les olives que havien recol·lectat i mimat durant tot un any.