Compres superiors a 80 € enviament gratuït. (Catalunya)

La vila de La Granadella

Sabies que… La Granadella era la capital de Les Garrigues abans de la reordenació comarcal de l’any 1936?

Petita vila de poc més de 700 habitants, dedicada principalment al sector agrari, ubicada dins de la subzona nomenada Garrigues Altes, a tocar del Segrià i de la Ribera d’Ebre.

Sabies que... La Granadella figurava entre 32 poblacions catalanes que en l’època romana tenia el títol honorífic de municipium?
la vila de la granadella

La Granadella està envoltada d’una orografria singular, un altiplà amb altituds superiors als 500m, delimitat pels rius Ebre i Segre. Amb sinuoses valls i terrenys abruptes, boscos i zones de cultiu delimitades amb marges de pedra seca (patrimoni cultural).

Dins del​ ​terme de la Granadella​​ podem trobar imponents ​paisatges ​​ ​que podem observar des dels dos miradors ubicats dins de la vila (Mirador de l’Ebre i Mirador dels Pirineus). També podem gaudir de diferents ​activitats per descobrir la cultura de l’oli​, ​així com descobrir l’​arquitectura popular ​de la zona.

Sabies que... l'església de La Granadella, d’estil barroc està ubicada a un extrem de la plaça del municipi i que antigament era una bassa per abeurar el bestiar?

Coneix més sobre el nostre poble ​AQUÍ​.