TORRADA D'ESCALIVADA AMB SALMÓ FUMAT
Partager
Avui et presentem una recepta pels amants de l'escalivada! Una torrada senzilla amb una combinació de sabors i textures que no et deixarà indiferent!
L'oli d'oliva verge extra és una opció perfecta perquè surti una escalivada deliciosa, ja que resisteix molt bé les temperatures elevades i emfatitza el gust dels aliments!
Ingredients (1 ració):
-
Llesca de pa de pagès / de llavors / de cereals (al gust)
-
1 pebrot vermell
-
1 albergínia
-
100g de salmó fumat (o bacallà fumat)
-
Un grapat de brots verds
-
Sal en escames al gust
-
Oli d’oliva verge extra al gust
Elaboració:
- Escalivar el pebrot i l’albergínia al forn a 200-220ºC durant 45-60 minuts. Un cop escalivat, pelar i tallar a tires el pebrot i l’albergínia i reservar.
- Torrar la llesca de pa i col·locar l’escalivada per sobre en la quantitat que es prefereix
- Amanir l’escalivada amb sal en escames i un bon raig d’oli d’oliva verge extra.
- Incorporar damunt l’escalivada làmines de salmó, no de forma recta sinó donant volum a la torrada
- Situar petits brots verds sobre el salmó per guarnir l’elaboració i acabar el plat regant-lo amb un fil d’oli.
No oblideu que podeu etiquetar-nos a Instagram @cooperativalagranadella a les publicacions i stories quan utilitzeu els nostres productes amb el hashtag #ReceptesDegustus. Adorem les vostres aportacions!