TIRAMISÚ AMB BOMBONS DE MEL I OLI
Partager
Qui diu que no a unes bones postres? El tiramisú és una opció perfecta per a qualsevol ocasió, i la nostra versió segur que t’encantarà. Preparat per aquesta combinació i explosió de sabors? Som-hi doncs!
Ingredients:
- 300 g de mató
- 1 ou
- 30 g de sucre
- 1 caixa de bombons de mel i oli Degustus
- 8 melindros
- 1 tassa de cafè
- Cacau per decorar
Pas a pas:
- En un bol gran, bat l'ou amb el sucre fins que quedi ben integrat i cremós.
- Afegeix el mató al bol i barreja fins a aconseguir una crema homogènia i suau.
- En un recipient o plat individual, comença a muntar les postres. Primer, col·locant una base de melindros prèviament mullats amb el cafè.
- Damunt dels melindros, afegeix uns bombons esmicolats.
- Seguidament, cobreix els bombons amb una capa de la crema de mató preparada anteriorment.
- Repeteix el procés fins a obtenir les postres completes, alternant capes de melindros, bombons i crema de mató.
- Per acabar, afegeix a la part superior una mica de cacau en pols per donar-li un toc final i afegeix-hi uns quants bombons sencers.
- Deixa-ho reposar a la nevera durant unes hores perquè els sabors es fusionin i les postres agafin consistència.
- I quan estigui llest, ja pots servir aquest deliciós tiramisú amb bombons de mel i oli.
Recorda que sempre pots personalitzar-lo al teu gust i, si t'agrada aquesta recepta, comparteix-la amb els teus amics i etiqueta'ns a les xarxes socials: @cooperativalagranadella.
Estem desitjant veure les vostres creacions! 😉🍫