TIPUS D'APERITIUS AMB OLI VERD
Partager
#AplicatiusDegustus 👩🏻🍳 | Treu el cuinetes que portes dins!
En la primera part dels aplicatius de l'oli verd, coneixeràs la seva naturalesa i propietats.
L’oli del primer raig és l’oli més especial; és el suc d’oliva🍈 natural, pur, que duu amb ell el record del territori i la terra.
....
El podríem definir com l’oli de taula. El que es serveix a l’últim moment, a taula, en companyia i com a gest d’acollida. S’identifica com l’oli amb més personalitat; delicat, ric i evocant elegància.
Un oli potent que preserva les seves propietats naturals, de sabor intens i molt afruitat, amb subtils tocs amargs i d’astringència. La mateixa força que trobem en el seu gust, queda representada en el seu color verdós💚, intens i que recorda a l’oliva verda recent collida.
Et compartim una proposta d'aplicatiu per aquests dies de festivitat, on et guanyaràs el paladar dels teus invitats i no els deixaràs indiferent.
...
L'oli verd destaca en qualsevol aperitiu; en cru, servit en platets individuals i acompanyat amb un assortit d’embotits, formatges🧀 i pans de diferents sabors🍞 per poder “sucar pa”. La proposta més elegant, per donar-li protagonisme i fer-ne una cata.
Fins i tot, pots afegir-hi altres ingredients com: melmelades, raïm🍇, magrana, nous, olives verdes, fuet, pernil, foie, patés...
_________________
No oblideu que podeu etiquetar-nos a Instagram @cooperativalagranadella a les publicacions i stories quan utilitzeu els nostres productes amb el hashtag #ReceptesDegustus.
Ens encanta veure els vostres dots culinaris!