TALLARINES AMB CREMA DE COCO I OLI
Partager
Amb l’arribada de l’oli nou, qualsevol plat es converteix en una delícia i si, a més, saps combinar els sabors, el resultat és excels. La recepta d’avui és fàcil, ràpida i boníssima. A qui no li agrada un bon plat de pasta? 🍝 Som-hi!
Ingredients:
- 100 g de cacauets
- 100 g de crema de coco
- 3 alls
- 400 g de pasta tallarines
- 1 tassa de cafè d’oli d’oliva verge extra Degustus
- Coriandre
Pas a pas:
- Bullir la pasta amb abundant aigua i sal.
- Triturar els cacauets, els alls, les fulles de coriandre i la crema de coco amb l’ajuda d’una batedora.
- Afegir a la salsa acabada de triturar l’oli d’oliva verge extra Degustus a poc a poc.
- Emplatar la pasta i incorporar la salsa per damunt.
- Servir i a gaudir!
Recorda que pots personalitzar-lo al teu gust. Si t’ha agradat, pots compartir-ho amb qui tu vulguis.
Quan utilitzis els nostres productes a la cuina i ho comparteixis a les teves xarxes, etiqueta’ns @cooperativalagranadella 😉