SALMÓ MARINAT AMB PERFUM DE TOMÀQUET
Partager
Avui et presentem un entrant fresc, ràpid i saludable ideal per menjar amb torradetes i per compartir amb els que més estimes. 💝
No tens temps per preparar un luxós sopar ✨, però vols impressionar els teus comensals?
Aquesta és la teva recepta, agafa paper i bolígraf que comencem! 🌱📝🤓
____________________________
Ingredients:
Salmó
Sucre morè
Sal grossa
Anet
Sal
El nostre oli d’oliva Degustus💚
2 tomàquets
1 ceba tendra
____________________________
Preparació:
- Primerament, per evitar que al salmó hi hagi anisakis el congelarem prèviament durant una setmana.
- A continuació, el descongelarem. Mentrestant, en una font o safata, hi afegirem la mateixa quantitat de sucre morè que de sal grossa i una mica d’anet. Col·locarem el salmó al damunt, deixant la part de la pell mirant a baix.
- Una vegada tenim això, cobrirem el salmó amb més mescla de sucre morè, sal grossa i anet.
- Ho taparem amb film transparent i ho deixarem reposar dins de la nevera com a mínim durant 7 hores. Tot dependrà del gruix del tall del salmó.
- Seguidament, desenterrarem el peix i el netejarem bé sota la canella, per treure-hi tota la preparació que no ha absorbit el salmó.
- Amb un drap de cuina, assecarem bé la peça.
- Després, amb un ganivet prou afilat, filetejarem el salmó a la mida que més ens agradi. Nosaltres recomanem fer-ho com més prim millor, com si es tractés d’un carpaccio.
- Quan ja tinguem tot el peix filetejat, l’amanirem amb un bon raig del nostre oli d’oliva Degustus i l’anet.
- Ara ve el torn del tomàquet: Rentarem molt bé els tomàquets i els ratllarem. Amb la ceba tendra seguirem el mateix procés.
- I ha arribat el moment d’emplatar-ho! Posarem una base de tomàquet i ceba tendra i a sobre hi incorporarem el salmó marinat.
- Per últim, hi afegirem una mica de sal i acabarem el plat amb el nostre oli d’oliva Degustus.
I ja està llest per servir. Bon profit!
____________________________
Recorda: quan utilitzis un dels nostres productes, etiqueta’ns a Instagram @cooperativalagranadella i afegeix el hashtag #ReceptesDegustus.🧑🏼🍳
Ens encanta veure el xef que portes dins!