FALS CUSCÚS AMB VINAGRETA DEGUSTUS
Partager
Som súper fans de veure com deixeu volar la vostra imaginació utilitzant productes Degustus. Així doncs, aquest mes us portem una altra recepta molt fresqueta i senzilla perquè l’estiu se us faci més amè (i gustós).
Ingredients
250 g coliflor
5 fulles menta fresca
2 tomàquets cherry
2 orellanes
1 cs canyella en pols
Ingredients vinagreta
2 cs mostassa Dijon
3 cs mel de taronger Degustus
1 cc sal
80 ml vinagre Degustus
180 ml oli d’oliva verge extra Degustus
Mètode d'elaboració
- Netegem la coliflor i la ratllem amb l’ajuda d’un ratllador. (Sí, crua!) La textura que ens ha de quedar és la del cuscús!
- Tallarem el tomàquet i les orellanes a trossets petits i ho barrejarem juntament amb la coliflor.
- Finalment, afegirem la sal i la canyella en pols.
- A continuació elaborarem la vinagreta. En un recipient posarem les 2 cullerades de mostassa Dijon, les 3 de mel i la culleradeta de sal.
- Afegirem els 80 ml de vinagre i barregem bé.
- Per acabar, emulsionarem la vinagreta afegint un raget fi i constant d’oli del nostre Oli in Box sense deixar de remenar.
- Ja podem regar el nostre fals cuscús amb la vinagreta Degustus i només quedarà gaudir!
No oblideu que podeu etiquetar-nos a Instagram @cooperativalagranadella a les publicacions i stories quan utilitzeu els nostres productes amb el hashtag #ReceptesDegustus. Adorem les vostres aportacions!