CREMA DE PASTANAGA AMB CURRI I DOLÇ D'OLIVADA
Partager
Una bona companyia per al fred és l’escalfor d’una bona crema, com la que et portem avui, de pastanaga amb curri i dolç d’olivada. T’hi atreveixes? 😜 Som-hi!
Ingredients:
- 5 pastanagues
- 1 cullerada sopera de curri madrás
- 100 g de crostons de pa
- 4 cullerades soperes de dolç d’olivada Degustus
- 1 ceba
- 3 grans d’all
Pas a pas:
- Picar els grans d'all, la ceba i la pastanaga i sofregir-ho tot en una cassola.
- Quan estigui ben daurat, afegir-hi el curri i, seguidament, cobrir-ho d’aigua.
- Afegir-hi el dolç d’olivada i deixar-ho bullir durant 20 minuts amb el recipient tapat.
- Un cop fet, triturar-ho tot.
- Emplatar la crema i incorporar els crostons per damunt.
- Servir i a gaudir!
Recorda que pots personalitzar-lo al teu gust. Si t’ha agradat, pots compartir-ho amb qui tu vulguis.
Quan utilitzis els nostres productes a la cuina i ho comparteixis a les teves xarxes, etiqueta’ns @cooperativalagranadella 😉