CREMA DE CASTANYES AMB OLI I GARROFES
Partager
A la Cooperativa la Granadella apostem per cuinar amb un bon oli d'oliva verge extra i amb ingredients de temporada i de proximitat. 🍁👩🏼🍳
I per fer un homenatge a la tardor et portem una recepta on l'ingredient estrella són les castanyes🌰. No has tastat mai una crema de castanyes? Doncs amb aquesta se't farà la boca aigua!😋
Què necessites:
1kg de castanyes
4 garrofes
2l. de llet sencera
1 got d'oli d'oliva verge extra Degustus
4 llesques de pa de pagès
2 cc. d'espècies al teu gust
Fulles de ruca
4 garrofes
2l. de llet sencera
1 got d'oli d'oliva verge extra Degustus
4 llesques de pa de pagès
2 cc. d'espècies al teu gust
Fulles de ruca
Com preparar-ho?
- Torra les castanyes al foc o compra-les ja torrades a la castanyera
- Pelar les castanyes i reservar
- En una olla posa la llet, les garrofes i infusionar uns 30 minuts.
- Retirar les garrofes i afegir les castanyes pelades, bullir uns 5 min i apagar el foc.
- Amb un túrmix triturar la crema, afegir a poc a poc l'oli d'oliva verge extra i rectificar de sal.
- En una paella fregir el pa a daus, un cop cruixent retirar i posar les espècies.
- Emplatar la crema, posar els toppings i llestos!
Recorda: Quan utilitzis un dels nostres productes, etiqueta’ns a Instagram @cooperativalagranadella i afegeix el hashtag #ReceptesDegustus. 🧑🏼🍳
Ens encanta veure el cuinetes que portes dins!