COCA DE RECAPTE AMANIDA AMB OLI VERD
Partager
#AplicatiusDegustus 👩🏻🍳 | Treu el cuinetes que portes dins!
Com has vist al llarg d'aquests mesos, l'oli verd🍈 ofereix moltes opcions per aplicar-lo dins de la cuina.
És ideal en elaboracions simples, senzilles, naturals i de gust suau. Preferentment sense coccions agressives, és a dir, evitem utilitzar-lo❌ per fregir, per fer a la brasa, al forn a alta temperatura... Com a medi de cocció es recomana tècniques poc invasives com per exemple: cocció al buit a baixa temperatura, la "papillote", al vapor...
...
...
Recomanem utilitzar-lo per regar, amanir o afegir en elaboracions com a punt final, al moment previ a menjar per tal de conservar-ne els aromes i gustos. Així, l'oli podrà accentuar i complementar el sabor del plat.👅
...
...
Ideal per amanir una bona coca de recapte acabada de sortir del forn, potenciant al màxim els diferents ingredients.
Altres idees per poder aplicar-lo serien: carpaccio, entrepans gurmet, rodanxes de tomata, hummus, ricotta, formatge de cabra, brots...
No t'ho pensis més i guanya't als teus comensals amb un bon raig d'oli verd!💚
_________________
No oblidis que pots etiquetar-nos a Instagram @cooperativalagranadella a les publicacions i stories quan utilitzis els nostres productes amb el hashtag #ReceptesDegustus. Ens encanta veure el teu art culinari!