BACALLÀ AL PIL-PIL AMB OLI AROMÀTIC D’ALL I SAJOLIDA

BACALLÀ AL PIL-PIL AMB OLI AROMÀTIC D’ALL I SAJOLIDA

Si hi ha un producte que dona un toc especial als plats és l’oli d’oliva verge extra aromatitzat. Un dels que més triomfa a casa nostra és l’oli aromàtic d’all i sajolida. Per això, avui us portem una recepta fàcil, ràpida i per llepar-se els dits. Perquè puguis treure el/la cuinetes que portes dins i preparar aquest plat de bacallà al pil-pil amb oli aromàtic d’all i sajolida Degustus. Pren nota dels ingredients que necessites i del pas a pas que et deixem a continuació.

Ingredients:

Ingredients

  • 4 lloms de bacallà
  • 1 llima
  • 1 cap d’all negre
  • 1 tassa d’oli aromàtic d’all i sajolida
  • Sal i pebre al gust

Pas a pas:

  1. En una paella, coure a foc mitjà i a poc a poc els lloms de bacallà juntament amb l’oli aromàtic d’all i sajolida, sense deixar-la de moure.
  2. Un cop cuit, apagar el foc i acabar de lligar el pil-pil. Afegir-hi sal i pebre al gust.
  3. Amb un rallador molt fi, afegir-hi la pell de la llima per sobre.
  4. Xafar els alls negres amb una mica d'aigua i sal fins a aconseguir una pasta.
  5. Emplatar el bacallà al pil-pil i acabar amb uns punts de crema d'all negre al damunt.
  6. Llest per servir i gaudir!

Bacallà al pil-pil

Fàcil i ràpid, no? I recorda que pots personalitzar-lo al teu gust. Si t’ha agradat, pots compartir-ho amb qui tu vulguis.

Quan utilitzis els nostres productes a la cuina i ho comparteixis a les teves xarxes, etiqueta’ns @cooperativalagranadella 😉

Retour au blog

Dégustations cadeaux