Degustus Selecció Especial, millor oli d’oliva verge extra d’arbequina del món
Partager
La Cooperativa La Granadella aconsegueix més de 90 punts a la guia EVOOLEUM, situant-se en el top cent dels millors olis del món amb dos dels seus olis
Recull el premi juntament amb la cooperativa de L’Olivera
L’oli d’oliva verge extra Degustus de la Cooperativa La Granadella ha estat reconegut per partida doble a la guia EVOOLEUM. D’una banda, el Degustus Ecològic se situa dins del top100 dels millors olis del món amb 90 punts, mentre que el Degustus Selecció Especial n’ha aconseguit 92 i ha estat escollit com el millor del món de la varietat arbequina.
El lliurament de premis va tenir lloc a Madrid aquesta setmana, a la gala EVOOLEUM Awards. La Cooperativa hi va assistir acompanyada de L’Olivera, de Vallbona de les Monges, també reconeguda en aquests guardons. La seva presència conjunta respon a les línies de col·laboració que mantenen, així com al fet de compartir valors.
Els premis EVOOLEUM, organitzats per Mercacei i la guia EVOOLEUM, s’han posicionat com un dels concursos internacionals de referència en l’àmbit de l’OOVE (oli d’oliva verge extra), amb un jurat format per tastadors professionals de prestigi internacional que valoren la qualitat organolèptica de centenars d’olis procedents de tot el món.

Un 2025 amb un pronòstic favorable per l’oli d’oliva verge extra de Ponent
Aquest mes de novembre, un cop més, L’Olivera i la Granadella han iniciat la nova campanya de l’oliva amb dades positives pel que fa a superfície conreada i volum de producció. “L’oliva es troba en el punt òptim de maduració, això suposa un rendiment més elevat de contingut de greix, el que es tradueix en l’obtenció de més oli per oliva”, a més, “la collita d’enguany també destaca pel bon estat fitosanitari de les olives, cosa que ens permet aconseguir olis d’alta qualitat”, explica el president de la Cooperativa La Granadella, Ramon Barrull.
La Cooperativa La Granadella i L'Olivera, una història d’intercooperació
L’Olivera i La Granadella són dues cooperatives històriques de les Terres de Ponent, amb més de cent anys de trajectòria produint amb els valors de l’economia social i solidària.
Des de fa més de deu anys, les dues cooperatives sumen experteses per generar un oli d’oliva verge extra d’alta qualitat, amb valors afegits i pensat per al consum quotidià.