Purchases over 80€ free shipping. (Catalonia)

Medalla d’or per a l’oli d’oliva verge extra Premium de la Cooperativa La Granadella a Grècia

Medalla d’or per a l’oli d’oliva verge extra Premium de la Cooperativa La Granadella a Grècia

L’oli d’oliva verge extra Degustus Premium de la Cooperativa La Granadella ha estat premiat en la novena edició del Concurs Internacional d’Olis d’Oliva Athena (Athena IOOC) de Grècia amb la medalla d’or. Concretament, és l’únic oli català que ha estat guardonat en aquesta categoria.

Qui s’ha encarregat d’atorgar els premis ha estat un jurat format per una trentena de tastadors internacionals amb una àmplia experiència, que ha determinat els resultats amb una valoració de les propietats organolèptiques dels olis. En aquest sentit, cal destacar que aquesta medalla arriba després d’estrenar el nou molí d’oli de la Cooperativa, amb sistemes que optimitzen el temps d’obtenció de l’oli i, per tant, permeten aconseguir un producte de més qualitat, que manté tots els aromes i propietats de l’oliva.

El president de la Cooperativa La Granadella, Ramon Barrull, es mostra satisfet pel premi aconseguit, perquè “demostra els estàndards de qualitat que seguim en cada fase del procés de producció i el compromís amb la feina ben feta”.