TORRADA D'ESCALIVADA AMB SALMÓ FUMAT

TORRADA D'ESCALIVADA AMB SALMÓ FUMAT

Avui et presentem una recepta pels amants de l'escalivada! Una torrada senzilla amb una combinació de sabors i textures que no et deixarà indiferent! 
L'oli d'oliva verge extra és una opció perfecta perquè surti una escalivada deliciosa, ja que resisteix molt bé les temperatures elevades i emfatitza el gust dels aliments!

Ingredients (1 ració):

  • Llesca de pa de pagès / de llavors / de cereals (al gust) 

  • 1 pebrot vermell 

  • 1 albergínia 

  • 100g de salmó fumat (o bacallà fumat) 

  • Un grapat de brots verds

  •  Sal en escames al gust 

  • Oli d’oliva verge extra al gust

 

 

Elaboració:

  1. Escalivar el pebrot i l’albergínia al forn a 200-220ºC durant 45-60 minuts. Un cop escalivat, pelar i  tallar a tires el pebrot i l’albergínia i reservar.
  2. Torrar la llesca de pa i col·locar l’escalivada per sobre  en la quantitat que es prefereix
  3. Amanir l’escalivada amb sal en escames i un bon raig d’oli d’oliva  verge extra. 
  4. Incorporar damunt l’escalivada làmines de salmó, no de forma recta sinó donant volum a la  torrada
  5.  Situar petits brots verds sobre el salmó per guarnir l’elaboració i acabar el plat regant-lo  amb un fil d’oli.

 

No oblideu que podeu etiquetar-nos a Instagram @cooperativalagranadella a les publicacions i stories quan utilitzeu els nostres productes amb el hashtag #ReceptesDegustus. Adorem les vostres aportacions!

 

Torna al bloc

Regala Degustus