SALMÓ A LA PAPILLOTA

SALMÓ A LA PAPILLOTA

#ReceptesDegustus 👩🏻‍🍳 | Treu el cuinetes que portes dins!
...
...
És molt important a l'hora de cuinar utilitzar un oli de qualitat, per això recomanem l'oli d'oliva verge extra, amb un alt valor nutritiu💚 i que potencia el sabor👅 dels productes!
...
Que necessites per fer la papillota? (1 racció)
• Suprema de salmó🐟
• 5 espàrrecs verds
• 1 pastanaga🥕
• 1 branqueta de romaní (o qualsevol herba aromàtica)
• Sal al gust
• Pebre negre al gust
• Oli d’oliva verge extra
• Paper de forn
...
Com s'elabora?
1. Neteja i talla la part dura dels espàrrecs.
2. Pela, renta i talla la pastanaga a bastons prims.
3. Situa les verdures al centre d’un paper de forn col·locat en una safata i fica el filet de salmó sobre les verdures, salpebrar els ingredients al gust i regar-los amb oli d’oliva verge extra.
4. Finalment, incorpora per sobre l’herba aromàtica (o fins i tot una rodanxa de llimona o llima) i tanca bé el paper creant una mena de farcell o paquet.
5. Posa la safata al forn preescalfat🌡 a 180ºC i cou la papillot durant 20-30 minuts.
6. Un cop cuit, obre la papillota i rega el peix amb un raig d’oli d’oliva verge extra al moment previ al consum.
_____________________
No oblideu que podeu etiquetar-nos a Instagram @cooperativalagranadella a les publicacions i stories quan utilitzeu els nostres productes amb el hashtag #ReceptesDegustus.
Ens encanta veure els vostres dots culinaris!👩🏻‍🍳
Torna al bloc

Regala Degustus