COCA D'OLI CAPRESE
Share
#ReceptesDegustus 👩🏻🍳 | Treu el cuinetes que portes dins!
T'atreveixes amb aquesta coca d'oli caprese?🍃🍅 Una recepta ben fàcil que farà delícies tant als més menuts de casa com als més veterans.
____________________________
· Ingredients (per 4 persones) ·
__________
· Per la caprese ·
__________
· Mètode d'elaboració ·
1. Es desfà el llevat en aigua tèbia i després en un bol es posa la farina i la resta d'ingredients, i es pasta bé!
2. Un cop estigui la massa llesta es deixa reposar en un lloc temperat amb el bol tapat amb un drap per sobre. Deixarem reposar la massa aproximadament d'1 a 2 hores.
3. Quan la massa hagi doblat el seu volum, s'estén en una safata de forn sucada amb oli i s'estira bé, deixant la massa amb un gruix d'un cm de gruix més o menys.
4. Es fan forats amb el dit i se li posa un raig d'oli i sal per sobre abans de posar-lo dins el forn i coure'l a 200 ºC durant uns 30 minuts aprox. I llest!
5. Un cop la coca freda, l'utilitzarem per al que vulguem, en el nostre cas l'hem utilitzat com a base d'una petita i eixerida amanida caprese:
6. Tallarem la coca en rectangles i la decorarem sucant la base amb paté d'olives negres, i disposarem a sobre un parell de tomàquets xerrys tallades per la meitat, alternant amb fulles d'alfàbrega fresca i boletes o trossets de mozzarella fresca.
7. Acabarem amb un bon raig del nostre fantàstic oli d'alfàbrega i llest!
_____________
No oblideu que podeu etiquetar-nos a Instagram @cooperativalagranadella a les publicacions i stories quan utilitzeu els nostres productes amb el hashtag #ReceptesDegustus.
Ens encanten les vostres aportacions!
Recepta de Francesc Baudilio.