Oli verd Cooperativa la Granadella

COCA DE RECAPTE AMANIDA AMB OLI VERD

#AplicatiusDegustus 👩🏻‍🍳 | Treu el cuinetes que portes dins!

 

Com has vist al llarg d'aquests mesos, l'oli verd🍈 ofereix moltes opcions per aplicar-lo dins de la cuina.

És ideal en elaboracions simples, senzilles, naturals i de gust suau. Preferentment sense coccions agressives, és a dir, evitem utilitzar-lo❌ per fregir, per fer a la brasa, al forn a alta temperatura... Com a medi de cocció es recomana tècniques poc invasives com per exemple: cocció al buit a baixa temperatura, la "papillote", al vapor...
...

...

Recomanem utilitzar-lo per regar, amanir o afegir en elaboracions com a punt final, al moment previ a menjar per tal de conservar-ne els aromes i gustos. Així, l'oli podrà accentuar i complementar el sabor del plat.👅

...

... 

Ideal per amanir una bona coca de recapte acabada de sortir del forn, potenciant al màxim els diferents ingredients.

Altres idees per poder aplicar-lo serien: carpaccio, entrepans gurmet, rodanxes de tomata, hummus, ricotta, formatge de cabra, brots...

No t'ho pensis més i guanya't als teus comensals amb un bon raig d'oli verd!💚

_________________
No oblidis que pots etiquetar-nos a Instagram @cooperativalagranadella a les publicacions i stories quan utilitzis els nostres productes amb el hashtag #ReceptesDegustusEns encanta veure el teu art culinari!
Torna al bloc

Regala Degustus