CARPACCIO DE CARABASSÓ AMB PESTO D'AMETLLA
Share
Et portem una proposta lleugera i refrescant pels dies més calurosos d'estiu i pels amants del carpaccio.
L'ingredient clau perquè sigui un èxit és l'oli d'oliva verge extra. Sabies que ajuda a potenciar el sabor dels seus aliments?
Ingredients:
-
1 carabassó
-
150 gr de formatge ricotta (o qualsevol formatge cremos, o si prefereixes curat tipus parmesà).
-
100 gr de tomata xerri
-
25 gr d'ametlla
-
25 gr de fulles d'alfàbrega fresca
-
1 all petit
-
85 gr d'OOVE (oli d'oliva verge extra)
-
35 gr de formatge curat (parmesà, pecorino...)
-
Sal al gust
-
Pebre negre al gust
-
Oli d'oliva verge extra al gust (per regar)
Elaboració:
-
Talla el carabassó en rodanxes o làmines molt fines, si es té, usar una mandolina. Disposar-lo sobre un plat o superfície en ordre de la forma que més agradi.
-
Talla les tomates xerri en 4 parts i reparteix-les per sobre el carabassó. També, situar el formatge repartit a diferents punts del plat.
-
En un vas apte per batedora elèctrica, afegeix les fulles d’alfàbrega, les ametlles, l’all, els 85g d’oli d’oliva verge extra, el formatge i un polsim de sal. Batre fins obtenir una textura i color homogeni (afegir més oli si és necessari). Situa punts de pesto per sobre la base de carabassó jugant amb l’ordre de les tomates i el formatge.
-
Acabar d’amanir el carpaccio amb sal i pebre negre al gust i un bon raig d’oli d’oliva verge extra.
No oblideu que podeu etiquetar-nos a Instagram @cooperativalagranadella a les publicacions i stories quan utilitzeu els nostres productes amb el hashtag #ReceptesDegustus. Adorem les vostres aportacions!