Compres superiors a 80 € enviament gratuït. (Catalunya)

AMANIDA TÈBIA DE TEMPORADA

AMANIDA TÈBIA DE TEMPORADA

Quan sents a parlar del paté d’oliva el primer que et ve al cap és assaborir-lo en una torrada. Des de la Cooperativa La Granadella, et demostrem que hi ha moltes altres maneres de degustar-lo i apreciar-ne tot el seu sabor.
Ens encanta cuinar plats senzills que estan a l’abast de tothom. Perquè no hi ha res millor que gaudir d’un bon àpat en bona companyia. I si és amb els nostres productes Degustus, encara millor. 
La Nostra proposta és una deliciosa Amanida tèbia de temporada amb Paté d’Oliva Arbequina Eco Degustus.
I tu, a quina altra recepta afegiries aquest ingredient? 

 

____________________________

 

Ingredients: 

250 g de patates baby.
Mesclum de brots frescos i variats.
Ravenets.
250 g de bròquil.
Ceba dolça.
Cibulet.
Sal.
____________________________

 

Preparació: 

  1. En primer lloc, col·loquem les patates baby en una cassola amb aigua, que bullirem durant 15 minuts aproximadament. (Per saber el seu punt de cocció, haurem de punxar la patata amb una forquilla o qualsevol altre estri punxegut). A més, bullirem les patates amb la pell perquè no perdin el seu sabor. 
  2. Quan ja estiguin, les traurem de la cassola i les apartarem en un plat a la nevera per tal que es refredin. En aquest punt, podem tallar-les per la meitat o deixar-les senceres. Tot dependrà de si són molt grans o no per a consumir d’una queixalada. 
  3. A continuació, tallarem el tronc principal del bròquil, de tal manera que ens quedem únicament amb la flor, que tallarem a trossos petits. 
  4. Ara és el torn dels ravenets. Els tallarem a rodanxes fines. Farem el mateix amb la ceba. Truquet Degustus: Per tal d’evitar que la ceba sigui forta, prèviament l’haurem deixat reposar en un bol amb aigua i vinagre durant almenys 20 minuts. 
  5. Seguidament, netejarem bé els brots frescos, i els posarem en un bol gran. 
  6. Per a la vinagreta: en un altre bol, hi afegirem la nostra Olivada Arbequina Eco Degustus (la quantitat dependrà del gust del consumidor), juntament amb el nostre Oli d’Oliva Verge Extra Degustus, el cibulet que haurem tallat prèviament i un polsim de sal.
  7. En últim lloc, afegirem tots els ingredients al bol en què hi ha els brots frescos i també hi afegirem la vinagreta. Si volem afegir-hi un toc final, podem posar-hi una mica més de cibulet per damunt. 

 

I ja tenim preparada la nostra amanida!

 

____________________________

 

Què et sembla la nostra proposta de la temporada? Ets fanàtic de les amanides en qualsevol època de l’any? Quin és l’ingredient imprescindible que mai pot faltar a les teves receptes? 
Recorda: quan utilitzis un dels nostres productes, etiqueta’ns a Instagram @cooperativalagranadella i afegeix el hashtag #ReceptesDegustus
Ens encanta veure el xef que portes dins!