AMANIDA TÈBIA DE BRÒQUIL AMB MANGO, ALVOCAT I OU
Share
Després dels excessos d'aquest últim mes, una amanida lleugera amb un raig d'oli d'oliva verge Degustus es converteix en l'opció ideal per gaudir de la bona gastronomia. A més, les propietats antioxidants de l'oli d'oliva es convertirà en el teu aliat.
...
...
Ingredients:
70 gr de ceba tendra
1 mango madur
1 alvocat
25gr oli d'oliva verge extra Degustus
60gr de vinagre balsàmic
Sal
Pebre
500 gr de bròquil (també pots afegir 200gr. de coliflor)
2 ous (durs o poché)
Còctel de llavors i pipes de gira-sol
...
...
Pas a pas:
1. Primer de tot farem la vinagreta. Pica la ceba tendra i reserva.
2. Afegeix en un vas el mango i l'alvocat a trossos, 100 gr. d'aigua, l'oli, el vinagre balsàmic, la sal i el pebre i tritura, amb el túrmix per exemple. Retirar la barreja a un bol, afegeix la ceba, barreja i reserva.
3. Bull o fes al vapor el bròquil fins que estigui al seu punt òptim.
4. Emplata la recepta, fica de base el bròquil, decora el plat amb làmines d'alvocat, mango i afegeix l'ou al teu gust.
5. Afegeix unes quantes llavors per damunt el plat i, per acabar, afegeix la vinagreta per damunt.
...
...
Un plat fàcil de cuinar i que pots personalitzar al teu gust.
Recorda: Quan utilitzis un dels nostres productes, etiqueta’ns a Instagram @cooperativalagranadella i afegeix el hashtag #ReceptesDegustus. 🧑🏼🍳