
FALS CUSCÚS AMB VINAGRETA DEGUSTUS
Som súper fans de veure com deixeu volar la vostra imaginació utilitzant productes Degustus. Així doncs, aquest mes us portem una altra recepta molt fresqueta i senzilla perquè l’estiu se us faci més amè (i gustós).
Ingredients
250 g coliflor
5 fulles menta fresca
2 tomàquets cherry
2 orellanes
1 cs canyella en pols
Ingredients vinagreta
2 cs mostassa Dijon
3 cs mel de taronger Degustus
1 cc sal
80 ml vinagre Degustus
180 ml oli d’oliva verge extra Degustus
Mètode d'elaboració
- Netegem la coliflor i la ratllem amb l’ajuda d’un ratllador. (Sí, crua!) La textura que ens ha de quedar és la del cuscús!
- Tallarem el tomàquet i les orellanes a trossets petits i ho barrejarem juntament amb la coliflor.
- Finalment, afegirem la sal i la canyella en pols.
- A continuació elaborarem la vinagreta. En un recipient posarem les 2 cullerades de mostassa Dijon, les 3 de mel i la culleradeta de sal.
- Afegirem els 80 ml de vinagre i barregem bé.
- Per acabar, emulsionarem la vinagreta afegint un raget fi i constant d’oli del nostre Oli in Box sense deixar de remenar.
- Ja podem regar el nostre fals cuscús amb la vinagreta Degustus i només quedarà gaudir!
No oblideu que podeu etiquetar-nos a Instagram @cooperativalagranadella a les publicacions i stories quan utilitzeu els nostres productes amb el hashtag #ReceptesDegustus. Adorem les vostres aportacions!