Purchases over 鈧 70 free shipping. (Catalonia)

TORRADA D'ESCALIVADA AMB SALM脫 FUMAT

TORRADA D'ESCALIVADA AMB SALM脫 FUMAT

Avui et presentem una recepta pels amants de l'escalivada! Una torrada senzilla amb una combinaci贸 de sabors i textures que no et deixar脿 indiferent!聽
L'oli d'oliva verge extra 茅s una opci贸 perfecta perqu猫 surti una escalivada deliciosa, ja que resisteix molt b茅 les temperatures elevades i emfatitza el gust dels aliments!

Ingredients (1 raci贸):

  • Llesca de pa de pag猫s / de llavors / de cereals (al gust)聽

  • 1 pebrot vermell聽

  • 1 alberg铆nia聽

  • 100g de salm贸 fumat (o bacall脿 fumat)聽

  • Un grapat de brots verds

  • 聽Sal en escames al gust聽

  • Oli d鈥檕liva verge extra al gust

Elaboraci贸:

  1. Escalivar el pebrot i l鈥檃lberg铆nia al forn a 200-220潞C durant 45-60 minuts.聽Un cop escalivat, pelar i聽 tallar a tires el pebrot i l鈥檃lberg铆nia i reservar.
  2. Torrar la llesca de pa i col路locar l鈥檈scalivada per sobre聽 en la quantitat que es prefereix
  3. Amanir l鈥檈scalivada amb sal en escames i un bon raig d鈥檕li d鈥檕liva聽 verge extra.聽
  4. Incorporar damunt l鈥檈scalivada l脿mines de salm贸, no de forma recta sin贸 donant volum a la聽 torrada
  5. 聽Situar petits brots verds sobre el salm贸 per guarnir l鈥檈laboraci贸 i acabar el plat regant-lo聽 amb un fil d鈥檕li.

No oblideu que聽podeu etiquetar-nos a Instagram@cooperativalagranadella聽a les publicacions i stories quan utilitzeu els nostres productes amb el hashtag聽#ReceptesDegustus. Adorem les vostres aportacions!