
TALLARINES AMB CREMA DE COCO I OLI
Amb lâarribada de lâoli nou, qualsevol plat es converteix en una delĂcia i si, a mĂŠs, saps combinar els sabors, el resultat ĂŠs excels. La recepta dâavui ĂŠs fĂ cil, rĂ pida i bonĂssima. A qui no li agrada un bon plat de pasta? đ Som-hi!
Ingredients:
- 100 g de cacauets
- 100 g de crema de coco
- 3 alls
- 400 g de pasta tallarines
- 1 tassa de cafè dâoli dâoliva verge extra Degustus
- Coriandre
Pas a pas:
- Bullir la pasta amb abundant aigua i sal.
- Triturar els cacauets, els alls, les fulles de coriandre i la crema de coco amb lâajuda dâuna batedora.
- Afegir a la salsa acabada de triturar lâoli dâoliva verge extra Degustus a poc a poc.
- Emplatar la pasta i incorporar la salsa per damunt.
- Servir i a gaudir!
Recorda que pots personalitzar-lo al teu gust. Si tâha agradat, pots compartir-ho amb qui tu vulguis.
Quan utilitzis els nostres productes a la cuina i ho comparteixis a les teves xarxes, etiquetaâns @cooperativalagranadella đ