
SALMĆ A LA PAPILLOTA
#ReceptesDegustus š©š»āš³ | Treu el cuinetes que portes dins!
...

...
Ćs molt important a l'hora de cuinar utilitzar un oli de qualitat, per això recomanem l'oli d'oliva verge extra, amb un alt valor nutritiuš i que potencia el saborš
dels productes!
...
Que necessites per fer la papillota? (1 racció)
⢠Suprema de salmóš
⢠5 espà rrecs verds
⢠1 pastanagaš„
⢠1 branqueta de romanà (o qualsevol herba aromà tica)
⢠Sal al gust
⢠Pebre negre al gust
⢠Oli dāoliva verge extra
⢠Paper de forn
...
Com s'elabora?
1. Neteja i talla la part dura dels espĆ rrecs.
2. Pela, renta i talla la pastanaga a bastons prims.
3. Situa les verdures al centre dāun paper de forn colĀ·locat en una safata i fica el filet de salmó sobre les verdures, salpebrar els ingredients al gust i regar-los amb oli dāoliva verge extra.
4. Finalment, incorpora per sobre lāherba aromĆ tica (o fins i tot una rodanxa de llimona o llima) i tanca bĆ© el paper creant una mena de farcell o paquet.
5. Posa la safata al forn preescalfatš” a 180ĀŗC i cou la papillot durant 20-30 minuts.
6. Un cop cuit, obre la papillota i rega el peix amb un raig dāoli dāoliva verge extra al moment previ al consum.
_____________________
No oblideu que podeu etiquetar-nos a InstagramĀ @cooperativalagranadellaĀ a les publicacions i stories quan utilitzeu els nostres productes amb el hashtagĀ #ReceptesDegustus.
Ens encanta veure els vostres dots culinaris!š©š»āš³