TÀRTAR DE TOMÀQUET AMB PATÉ D’OLIVA VERDA ECOLÒGICA DEGUSTUS
Share
És estiu i aquí a casa nostra la calor no dona treva. I no ens enganyarem, el que més apeteix és un plat fresquet per combatre les altes temperatures. És per això que la recepta del mes és aquest tàrtar de tomàquet, amb un toc ben especial: Paté d'oliva verda ecològica. Us assegurem que si tens els ingredients a mà en un tres i no res estàs assaborint aquesta súper elaboració. Pren nota de què necessites i del pas a pas i treu el/la cuinetes que portes dins!
Ingredients:
- 8 tomàquets en conserva
- 6 anxoves
- 4 cebetes del platillo en vinagre
- 1 c/s de salsa perrins
- 2 c/s de paté d’oliva verda ecològica
- Oli d’oliva verge extra
- Sal
- Pebre
Pas a pas:
- Picar ben fi els tomàquets, les anxoves i les cebetes.
- Posar-ho tot en un bol i afegir-hi el paté d’oliva verda ecològica, la salsa perrins i un toc de sal i pebre al gust.
- Lligar-ho tot afegint oli d’oliva verge extra d’una forma curosa i reservar-ho.
- Tallar els espàrrecs en diferents parts.
- Emplatar el tàrtar i col·locar-hi els espàrrecs trossejats.
- Acabar el plat amb un raig d’oli d’oliva verge extra.
- Bon profit!
Recorda que pots personalitzar-lo al teu gust. Si t’ha agradat, pots compartir-ho amb qui tu vulguis.
Quan utilitzis els nostres productes a la cuina i ho comparteixis a les teves xarxes, etiqueta’ns @cooperativalagranadella 😉