Pizza formatges i béicon

PIZZA DE FORMATGES I BÉICON

Segurament tu també tens un dia a la setmana guardat per menjar-te una bona pizza, però després de provar-ne una com la que et proposem avui, voldràs menjar-ne cada dia!

____________________________

__________
Què necessites?
Massa de pizza Italiana
Sal, pebre i orenga
Formatge de cabra
Béicon
Salsa de tomata natural o tomata concentrada
Oli d'alfàbrega
__________
Pas a pas:
1. Preescalfa el forn a 250 °C durant uns 20 minuts.
2. Una vegada tinguis la massa de la pizza preparada, estesa damunt del paper de forn, prepara el farciment.
3. Unta la superfície de la massa amb la tomata deixant lliure un parell de cm pel voltant del perímetre de la pizza.
4. Afegeix-hi el béicon a petites tires.
5. Talla el formatge de cabra a làmines i reparteix-les per la superfície de la pizza.
6. Abans de posar-la dins del forn i coure-la a 250 ºC durant 8 minuts aprox. afegeix-hi una miqueta de sal, pebre i orenga.
7. Acabarem amb un bon raig del nostre fantàstic oli d'alfàbrega que potenciarà el sabor i llest!
_____________
No oblideu que podeu etiquetar-nos a Instagram @cooperativalagranadella a les publicacions i stories quan utilitzeu els nostres productes amb el hashtag #ReceptesDegustus. 🧑🏼‍🍳 Adorem les vostres aportacions!

 

Back to blog

Gift Desgutus