CARPACCIO DE CARABASSÓ AMB PESTO D'AMETLLA

CARPACCIO DE CARABASSÓ AMB PESTO D'AMETLLA

Et portem una proposta lleugera i refrescant pels dies més calurosos d'estiu i pels amants del carpaccio.
L'ingredient clau perquè sigui un èxit és l'oli d'oliva verge extra. Sabies que ajuda a potenciar el sabor dels seus aliments?
Ingredients:
  • 1 carabassó
  • 150 gr de formatge ricotta (o qualsevol formatge cremos, o si prefereixes curat tipus parmesà).
  • 100 gr de tomata xerri
  • 25 gr d'ametlla
  • 25 gr de fulles d'alfàbrega fresca
  • 1 all petit
  • 85 gr d'OOVE (oli d'oliva verge extra)
  • 35 gr de formatge curat (parmesà, pecorino...)
  • Sal al gust
  • Pebre negre al gust
  • Oli d'oliva verge extra al gust (per regar)

Elaboració:
  1. Talla el carabassó en rodanxes o làmines molt fines, si es té, usar una mandolina. Disposar-lo sobre  un plat o superfície en ordre de la forma que més agradi. 
  2. Talla les tomates xerri en 4 parts i reparteix-les per sobre el carabassó. També, situar el formatge  repartit a diferents punts del plat.  
  3. En un vas apte per batedora elèctrica, afegeix les fulles d’alfàbrega, les ametlles, l’all, els 85g d’oli  d’oliva verge extra, el formatge i un polsim de sal. Batre fins obtenir una textura i color homogeni  (afegir més oli si és necessari). Situa punts de pesto per sobre la base de carabassó jugant amb  l’ordre de les tomates i el formatge.  
  4. Acabar d’amanir el carpaccio amb sal i pebre negre al gust i un bon raig d’oli d’oliva verge extra. 

 

No oblideu que podeu etiquetar-nos a Instagram @cooperativalagranadella a les publicacions i stories quan utilitzeu els nostres productes amb el hashtag #ReceptesDegustus. Adorem les vostres aportacions!

 

 

Back to blog

Gift Desgutus