BACALLÀ AL PIL-PIL AMB OLI AROMÀTIC D’ALL I SAJOLIDA
Share
Si hi ha un producte que dona un toc especial als plats és l’oli d’oliva verge extra aromatitzat. Un dels que més triomfa a casa nostra és l’oli aromàtic d’all i sajolida. Per això, avui us portem una recepta fàcil, ràpida i per llepar-se els dits. Perquè puguis treure el/la cuinetes que portes dins i preparar aquest plat de bacallà al pil-pil amb oli aromàtic d’all i sajolida Degustus. Pren nota dels ingredients que necessites i del pas a pas que et deixem a continuació.
Ingredients:
- 4 lloms de bacallà
- 1 llima
- 1 cap d’all negre
- 1 tassa d’oli aromàtic d’all i sajolida
- Sal i pebre al gust
Pas a pas:
- En una paella, coure a foc mitjà i a poc a poc els lloms de bacallà juntament amb l’oli aromàtic d’all i sajolida, sense deixar-la de moure.
- Un cop cuit, apagar el foc i acabar de lligar el pil-pil. Afegir-hi sal i pebre al gust.
- Amb un rallador molt fi, afegir-hi la pell de la llima per sobre.
- Xafar els alls negres amb una mica d'aigua i sal fins a aconseguir una pasta.
- Emplatar el bacallà al pil-pil i acabar amb uns punts de crema d'all negre al damunt.
- Llest per servir i gaudir!
Fàcil i ràpid, no? I recorda que pots personalitzar-lo al teu gust. Si t’ha agradat, pots compartir-ho amb qui tu vulguis.
Quan utilitzis els nostres productes a la cuina i ho comparteixis a les teves xarxes, etiqueta’ns @cooperativalagranadella 😉