Purchases over € 70 free shipping. (Catalonia)

PA DE PESSIC AMB OLI DE MANDARINA

PA DE PESSIC AMB OLI DE MANDARINA

Et consideres un amant incondicional del dolç en totes les seves formes?😋✨
A la Cooperativa La Granadella et portem les receptes més irresistibles. Perquè tant si ets un xef de primera com si la cuina no t’agrada gaire, els teus plats siguin verdaderes obres d’art. 🎨
L'Oli Aromàtic de Mandarina Degustus🍊 és la clau de l’èxit 💫 d’aquesta recepta. El seu sabor cítric fa que sigui el millor complement de les teves receptes preferides. I encara més ideal per combinar amb receptes dolces i xocolata! 🍫
Som-hi! 
Ingredients:
3 mandarines senceres (sense pelar).
4 ous frescos.
150 g de sucre.
250 ml de llet.
250 g de farina de rebosteria.
1 polsim de sal.
1 culleradeta de bicarbonat sòdic.
½ sobre de llevat químic en pols.
____________________________
Preparació:
  1. Preescalfem el forn a 180º. Engreixem un motlle amb oli o mantega i ho cobrim amb farina.
  2. Mentrestant, bullim les mandarines en una olla amb aigua durant 3 minuts, i ho deixem refredar.
  3. Ara és el moment de tallar les mandarines (encara amb la seva pell) per la meitat. Hi traurem les llavors i la tija que queda. Les traslladem a la batedora i les triturarem fins a aconseguir una textura sedosa.
  4. En un altre bol, batrem molt bé els ous amb el sucre, i afegim una cullerada de l'Oli Aromàtic de Mandarina Degustus després hi afegirem la crema de mandarina. 
  5. Agafarem un altre recipient i hi posem la farina, la sal, el bicarbonat i el llevat. Una vegada ho tenim lligat, ho mesclarem amb la preparació anterior i ho integrarem bé. 
  6. Ara, hem de traslladar-ho al motlle i ho portarem al forn durant uns 25 - 30 minuts a 180º, fins que quedi ben daurada. Per comprovar que està prou feta, podem ajudar-nos d’un escuradents, ganivet o qualsevol altre objecte punxegut. Si quan el traiem surt net, el pa de pessic ja està! 
  7. Recorda deixar-lo refredar abans de desemmotllar-lo per poder-lo treure amb facilitat. 
  8. Per acabar, és el moment d’emplatar: hi empolvorarem una mica de sucre glaç pel damunt del tall que ens menjarem. 

Truc! No tirarem sucre glaç per tot el pastís, això provocarà que s’assequi més ràpidament. 

___________________

Ara ja pots preparar aquesta recepta per endolcir els teus millors moments. Ja has vist que és fàcil, deliciosa i irresistible! 👌

 

Recorda: Quan utilitzis un dels nostres productes, etiqueta’ns a Instagram @cooperativalagranadella i afegeix el hashtag #ReceptesDegustus. 🧑🏼‍🍳

 

Ens encanta veure el cuinetes que portes dins!