Purchases over € 70 free shipping. (Catalonia)

OLI INFUSIONAT AMB ESPÈCIES

OLI INFUSIONAT AMB ESPÈCIES

Avui et portem una recepta un pèl diferent de les habituals, perquè no és un plat com a tal, sinó que és un ingredient que podràs afegir a les teves receptes i donar-los-hi un toc diferent.
Volem ensenyar-te aquesta recepta, ja que és molt fàcil, i es pot afegir a molts plats i fer-los una mica més diversos de l'usual.
Ens encanta compartir-te receptes senzilles, però de qualitat, beneficioses i nutritives per a l'organisme i és per això que:

Et proposem un deliciós Oli Infusionat amb Espècies, amb el nostre Oli d'Oliva Verge Extra Degustus, que donarà un excel·lent toc als teus plats.

____________________________

 

Ingredients: 
Pebre negre sencer
Bitxos (poden ser secs o frescos)
Romaní
All
____________________________

 

Preparació:

  1. Primerament, prepararem tres o quatre pots de vidre de diferents mides.
  2. A continuació, hi col·loquem en cadascun dels pots les espècies, poden ser soles o barrejades.
  3. Seguidament, omplim el pot d'oli fins a cobrir totes les espècies i ompli el pot.
  4. I finalment, deixem reposar l'oli en un armari, sense que li toqui la llum directa durant un mes, el temps d'espera, va en funció de la intensitat que es desitgi aconseguir.

Ara solament queda esperar i ja tindríem el nostre Oli Infusionat amb Espècies.

 

____________________________

 

A més et donem algunes idees de plats on pots afegir-ho, com per exemple, coca escalivada o pizza, receptes amb arròs o cus-cus, carn, com per exemple conill, o bé peix, com ara bacallà.
Des de la Cooperativa La Granadella et compartim les receptes més senzilles i saboroses perquè no tinguis cap excusa a l’hora de cuinar i perquè puguis assaborir el millor de la cuina a casa teva. 
Recorda: quan utilitzis un dels nostres productes, etiqueta’ns a Instagram @cooperativalagranadella i afegeix el hashtag #ReceptesDegustus.🧑🏼‍🍳
Ens encanta veure el xef que portes dins!