KĂ€ufe ĂŒber € 70 versandkostenfrei. (Katalonien)

TIPUS D'APERITIUS AMB OLI VERD

TIPUS D'APERITIUS AMB OLI VERD

#AplicatiusDegustusÂ đŸ‘©đŸ»â€đŸł | Treu el cuinetes que portes dins!

 En la primera part dels aplicatius de l'oli verd, coneixeràs la seva naturalesa i propietats.  

L’oli del primer raig és l’oli mĂ©s especial; Ă©s el suc d’oliva🍈 natural, pur, que duu amb ell el record  del territori i la terra. 
 
....
El  podrĂ­em  definir  com  l’oli  de  taula.  El  que  es serveix a l’Ășltim  moment,  a  taula,  en  companyia i com a gest d’acollida. S’identifica com l’oli amb mĂ©s personalitat; delicat,  ric i evocant elegĂ ncia. 
Un oli potent que preserva les seves propietats naturals, de sabor intens i molt afruitat,  amb subtils tocs amargs i d’astringùncia. La mateixa força que trobem en el seu gust,  queda representada en el seu color verdós💚, intens i que recorda a l’oliva verda recent  collida. 
 
Et compartim una proposta d'aplicatiu per aquests dies de festivitat, on et guanyaràs el paladar dels teus invitats i no els deixaràs indiferent.
...

 

L'oli verd destaca en qualsevol  aperitiu; en cru,  servit  en  platets  individuals i acompanyat amb un assortit d’embotits, formatges🧀 i pans de diferents  sabors🍞 per poder “sucar pa”. La proposta mĂ©s elegant, per donar-li protagonisme i fer-ne una cata. 

Fins i tot, pots afegir-hi altres ingredients com: melmelades, raĂŻm🍇, magrana, nous, olives  verdes, fuet, pernil, foie, patĂ©s...

_________________

No oblideu que podeu etiquetar-nos a Instagram @cooperativalagranadella a les publicacions i stories quan utilitzeu els nostres productes amb el hashtag #ReceptesDegustus.
Ens encanta veure els vostres dots culinaris!

 Â