Käufe über € 70 versandkostenfrei. (Katalonien)

CONS DE PATÉ D'OLIVES NEGRES, FORMATGE FRESC I CIBULET

CONS DE PATÉ D'OLIVES NEGRES, FORMATGE FRESC I CIBULET

A La Cooperativa ens encanta veure les vostres elaboracions gastronòmiques amb productes Degustus, així que us donem alguna idea per tal que us inspireu.

Aquest mes de juny li toca el torn al paté d’olives negres, el qual teniu disponible a la nostra pàgina web amb un 15% de descompte.

ingredients cons de paté d'olives negres


Ingredients

 

Mètode d'elaboració
  1. Estirem la làmina de pasta filo i amb l'ajuda d'un pinzell la pintem amb oli d'oliva.
  2. Un cop ben sucada, la tallarem en forma de creu de manera que ens quedin els 4 quarts de la làmina rodona de pasta filo.
  3. Aquests retalls els enrotllarem a un con metàl·lic o també ho podem fer amb l'ajuda de boques metàl·liques de mànigues pastisseres.
  4. Ho disposarem en una safata de forn i ho courem a 170ºC uns 12 minuts, fins que els cons estiguin ben daurats. Ja tenim els cons!
  5. Disposarem el paté d'olivada i el formatge fresc cremós en mànigues pastisseres per treballar de forma més còmoda i omplirem els cons amb el paté d'olivada, una punta de formatge fresc.
  6. Finalment, empolvorarem el cibulet recent picat i culminarem amb una mica de sal en escates.

No oblideu que podeu etiquetar-nos a Instagram @cooperativalagranadella a les publicacions i stories quan utilitzeu els nostres productes amb el hashtag #ReceptesDegustus. Ens encanten les vostres aportacions!