
COCA D'OLI CAPRESE
#ReceptesDegustus đ©đ»âđł | Treu el cuinetes que portes dins!
T'atreveixes amb aquesta coca d'oli caprese?đđ
Una recepta ben fĂ cil que farĂ delĂcies tant als mĂ©s menuts de casa com als mĂ©s veterans.
____________________________
· Ingredients (per 4 persones) ·
__________
· Per la caprese ·
TomĂ quet xerry | 8 u
Mozzarella fresca | 100 gÂ
AlfĂ brega fresca | 12 fulles
Paté olives negres | 80 g
Mozzarella fresca | 100 gÂ
AlfĂ brega fresca | 12 fulles
Paté olives negres | 80 g
__________
· MÚtode d'elaboració ·
1. Es desfà el llevat en aigua tÚbia i després en un bol es posa la farina i la resta d'ingredients, i es pasta bé!
2. Un cop estigui la massa llesta es deixa reposar en un lloc temperat amb el bol tapat amb un drap per sobre. Deixarem reposar la massa aproximadament d'1 a 2 hores.
3. Quan la massa hagi doblat el seu volum, s'estén en una safata de forn sucada amb oli i s'estira bé, deixant la massa amb un gruix d'un cm de gruix més o menys.
4. Es fan forats amb el dit i se li posa un raig d'oli i sal per sobre abans de posar-lo dins el forn i coure'l a 200 ÂșC durant uns 30 minuts aprox. I llest!
5. Un cop la coca freda, l'utilitzarem per al que vulguem, en el nostre cas l'hem utilitzat com a base d'una petita i eixerida amanida caprese:
6. Tallarem la coca en rectangles i la decorarem sucant la base amb paté d'olives negres, i disposarem a sobre un parell de tomà quets xerrys tallades per la meitat, alternant amb fulles d'alfà brega fresca i boletes o trossets de mozzarella fresca.
7. Acabarem amb un bon raig del nostre fantĂ stic oli d'alfĂ brega i llest!
_____________
No oblideu que podeu etiquetar-nos a Instagram @cooperativalagranadella a les publicacions i stories quan utilitzeu els nostres productes amb el hashtag #ReceptesDegustus.
Ens encanten les vostres aportacions!
Recepta de Francesc Baudilio.